P.A.P logo
Sven Tommy Salwin, Seyed Rouhollah Emami Meibodi, Casper Vestergård Lindgaard, Trine Bjerre

Velkommen til Sven, Rouhollah, Casper og Trine

Vi er glade for at kunne byde fire nye kollegaer velkommen hos P.A.P

Sven Tommy Salwin (øverst t.v.)

Sven er ekspert i High Voltage Cables HVDC & HVAC og er uden tvivl en af branchens stærkeste profiler inden for kabelområdet.

Sven kommer fra en stilling som kabelspecialist hos NKT. Pr. 1. januar 2019 er han tilknyttet P.A.P som konsulent med reference til Aarhus-afdelingen.

Rouhollah Emami (øverst t.h.)

Rouhollah har en MSc in Electrical Engineering Power fra sit hjemland Iran. Han kommer fra en stilling som Technical Project Manager hos KK Wind Solutions i Ikast, hvor han bl.a. har haft ansvar for design, engineering og test af styretavler til bl.a. Vestas møller. Rouhollah er ansat pr. 1. februar 2019 i P.A.P’s Aarhusafdeling.

Casper Vestergård Lindgaard (nederst t.v.)

Casper er pr. 1. februar 2019 startet i praktik i P.A.P’s Aarhusafdeling. Han læser til diplomingeniør i elektrisk energiteknologi på Ingeniørhøjskolen ved Aarhus Universitet.

Trine Bjerre (nederst t.h.)

Trine er P.A.P’s HR- og kommunikationschef. Hun har været ekstern ledelses- og kommunikationsrådgiver for P.A.P siden 2012. Inden da kom hun fra en stilling som kommunikationschef hos Dissing+Weitling Architects. Trine har en MAA fra Aarhus Universitet. Hun er pr. 1. januar 2019 ansat i P.A.P med tilknytning til hovedkontoret i København.

P.A.P logo

Kontakt

P.A.P A/S
Langebrogade 1D
1411 København K

Aalborg afdeling
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø

Aarhus afdeling
Viby Ringvej 2B, 3
8260 Viby J

Telefon + 45 3524 5555
pap@pap.dk

Find en medarbejder her