P.A.P logo

P.A.P skifter navn til AFRY

I oktober solgte P.A.P sine aktier til den svenske ingeniør- og designvirksomhed ÅF. Sidenhen er ÅF gået sammen med finske Pöyry, som med ét blev blandt de største i Norden inden for teknologi, design og rådgivning. Indtil nu har vi officielt haft virke under navnet ÅF Pöyry. Nu skifter vi navn og hedder AFRY.

Som fælles virksomhed har vi fået en endnu bredere palet af ydelser og endnu flere specialister at trække på. Vi har et stort kompetence- og kulturfællesskab med stærke historiske rødder i den skandinaviske elforsyning, hvilket allerede har ført til en række spændende nye opgaver. Det nye navn – AFRY – skal være med til at styrke vores samlede position yderligere på det internationale marked.

Nyt navn men stadig de samme
Udover nyt navn og logo – og flere kompetencer – kommer du som samarbejdspartner ikke til at mærke de store ændringer i dagligdagen. Vores virksomhedsværdier har gennem årene været grundlæggende for vores forretningsmodel. Vi er troværdige, loyale og seriøse – og det bliver vi ved med at være. Vores samarbejde fortsætter som hidtil, uanset hvilket navn og logo, vi har på døren.

Kontaktoplysninger
Alle vores medarbejdere får fremover nye e-mailadresser. Til gengæld har vi fortsat de samme postadresser og du kan altid kontakte os på telefon +45 3524 5555 eller kigge forbi kontorerne i København på Langebrogade 1D, Aalborg, Niels Jernes Vej 10 og Aarhus, Viby Ringvej 2B. Vi beholder vores nuværende selskabsnavne og CVR-numre.

Fakta om AFRY
AFRY er en ingeniør-, design-, og rådgivningsvirksomhed inden for energi, industri, infrastruktur og digitale løsninger. I Danmark bestræber cirka 600 medarbejdere sig hver dag på at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Globalt er vi knap 17.000 medarbejdere fordelt på kontorer i over 50 lande og med kunder og projekter i mere end 100 lande. Læs mere på afry.com

P.A.P logo

Kontakt

P.A.P A/S
Langebrogade 1D
1411 København K

Aalborg afdeling
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø

Aarhus afdeling
Viby Ringvej 2B, 3
8260 Viby J

Telefon + 45 3524 5555
pap@pap.dk

Find en medarbejder her