P.A.P logo

Fredrik Persson er ny CEO hos P.A.P A/S

Carsten har været hos P.A.P i 35 år og har over årene bidraget kraftigt til udviklingen af firmaet, og senest også hos ÅF Pöyry BU Energy Denmark. Fredrik Persson, som leder BU Energy Denmark, overtager posten som CEO hos P.A.P A/S, fra 9. september 2019. Fredrik har været hos ÅF Pöyry i seks år, og kender både forretningsområdet og organisationen, særdeles godt.

“Jeg er sikker på at Fredrik er den rette til at lede forretningens fremtidige udvikling, sammen med alle vores kolleger hos P.A.P A/S, og forretningsområdet Energy Denmark. Jeg vil også benytte lejligheden til at takke Carsten for hans store bidrag, og ønsker ham held og lykke fremover”, siger Linda Pålsson, Bestyrelsesformand i P.A.P A/S.

Der er et stort behov for udvikling af energiområdet, og forretningen har potentiale til yderligere vækst. De stærke kompetencer og erfaringer inden for energi, har strategisk betydning og vigtighed for ÅF Pöyry i Denmark.

Vi sætter stor pris på relationen til vore kunder, og ser frem til at fastholde og udvikle samarbejdet. Såfremt du har nogen spørgsmål, er du på et hvert tidspunkt velkommen til at kontakte vores ledergruppe, som fremover består af Fredrik Persson, Peder Cajar, Bent Cramer og Sebastian Dollerup.

P.A.P logo

Kontakt

P.A.P A/S
Langebrogade 1D
1411 København K

Aalborg afdeling
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø

Aarhus afdeling
Viby Ringvej 2B, 3
8260 Viby J

Telefon + 45 3524 5555
pap@pap.dk

Find en medarbejder her