P.A.P logo

Aksel Gruelund Sørensen træder ind i bestyrelsen for P.A.P A/S

”Jeg er meget glad for at byde Aksel Gruelund Sørensen velkommen i P.A.P’s bestyrelse. Aksel kommer med en bred erfaring inden for el- og energiteknologi. Hans dybe indsigt og viden om hvad der rør sig både i den danske el- og energibranche og de nordiske TSO’er vil kunne styrke bestyrelsens strategiske arbejde”, siger P.A.P’s bestyrelsesformand og adm. dir. Carsten Eichstedt.

Vi har stillet Aksel et par spørgsmål forud for hans indtræden:

Hvordan ser du P.A.P’s omdømme og position i markedet?

”P.A.P er en rigtig spændende virksomhed med en vigtig rolle i fremtidens el- og energibranche.

Fra min tid som projektchef hos Energinet oplevede jeg, hvorledes mine projektledere satte stor pris på jeres evne til at levere og til at vurdere, hvordan opgaven bedst kunne gribes an. De kunne kort sagt regne med jer.”

Hvilke fremtidige udviklingsmuligheder ser du for en virksomhed som P.A.P?

”Teknologiudviklingen og det store investeringsbehov kalder på høj faglighed, innovative løsninger og dygtig eksekveringsevne. Det kan P.A.P bidrage med i både indland og udland. Kunderne er mange, og der kommer flere til. Kundernes forretningsmodeller er meget forskellige, men P.A.P’s værdigrundlag giver det helt rigtige udgangspunkt for at blive en stærk samarbejdspartner uanset kundernes organisation.

Udviklingen i el – og energibranchen går mod stadig større procesbevidsthed. Det sikrer, at det er de rigtige projekter der besluttes, og at projekterne også bliver gennemført på en effektiv måde.

Det betyder til gengæld også, at branchen åbner sig endnu mere for de virksomheder, som evner at indgå i deres processer og som også kan bidrage til at udvikle dem, hvor der er behov. Det giver store muligheder for en virksomhed som P.A.P. Og det ændrer ikke på at det fortsat er el- og energiteknologien, der er i centrum. Den har også været i centrum i hele min karriere, så derfor er jeg ekstra glad for at kunne træde ind i jeres bestyrelse.”

Aksel Gruelund Sørensen er netop tiltrådt en stilling som projektchef hos Eniig Forsyning A/S. Før det har han gennem mange år arbejdet i Energinet hvor han som projektchef har haft ansvar for at opbygge et stærkt projektmiljø omkring anlægsprojekterne.

P.A.P’s bestyrelse udgøres nu af: Carsten Eichstedt (formand og adm. dir. for P.A.P), Trine Bjerre (ledelses- og kommunikationsrådgiver for P.A.P), advokat Gregers Lauritzen og Aksel Gruelund Sørensen (brancherådgiver, projektchef hos Eniig Forsyning A/S). Herudover deltager P.A.P’s revisor Ove Frederiksen deltager som rådgiver

 

P.A.P logo

Kontakt

P.A.P A/S
Langebrogade 1D
1411 København K

Aalborg afdeling
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø

Aarhus afdeling
Viby Ringvej 2B, 3
8260 Viby J

Telefon + 45 3524 5555
pap@pap.dk

Find en medarbejder her