P.A.P logo

Energirådgivning

Hos P.A.P ser vi energirådgivning bredt. Vores mål er relevant og professionel rådgivning til vores kunder om energibesparelser og øget energieffektivitet – både i forbrug og produktion.

P.A.P har stor erfaring med energirådgivning, både mere traditionel energirådgivning, som energisyn og energikortlægningsordninger, men også mere strategisk, med f.eks. at rådgive forsyningsselskaber om overgang til mere vedvarende energikilder.

P.A.P har i samarbejde med de kommunale sjællandske elforsyninger udarbejdet energirådgivningsrapporter hos mere end 100 større elforbrugere med et elforbrug på > 200.000 kWh om året. Kunderne var industrivirksomheder, supermarkeder, kommunale administrationsbygninger, idræts- og svømmehaller, plejehjem, skoler og hospitaler.

I Grønland har vi i samarbejde med den nationale energiforsyning Nukissiorfiit været med i ombygningen af el-produktionen, så den nu er dækket ca 70% af vandkraft.

På Færøerne samarbejder vi med SEV (som er Færøernes hovedenergiproducent og el-selskab) om en omstilling således at 65% af el-forbruget nu dækkes ca med vand- og vindkraft.

P.A.P har en konstant ajourført viden om energirådgivnings- og energicertificeringsordninger, så vi kan rådgive vores kunder om de relevante nationale krav og tilskudsordninger.

På samme måde udvikler vi modeller for energisammensætning og prognoser, så vi kan udvikle vores kunders energiportefølje.

P.A.P logo

Kontakt

P.A.P A/S
Langebrogade 1D
1411 København K

Aalborg afdeling
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø

Aarhus afdeling
Viby Ringvej 2B, 3
8260 Viby J

Telefon + 45 3524 5555
pap@pap.dk

Find en medarbejder her